Actueel

energiezuinig zwembad. Bouwbesluit vraagt er om!

energiezuinig zwembad. Bouwbesluit vraagt er om!

  energiezuinig zwembad, dat is een Thermostar zwembad Een energiezuinig zwembad ! Het bestaat nog niet maar met de huidige materialen en producten komen we ver. Neem nou als voorbeeld de frequentie gestuurde zwembadpompen. Deze verbruiken ongeveer 40% minder energie. Een ander voordeel van een dergelijke zwembadpomp is dat het geluid aanmerkelijk minder word waardoor..
DA Gen Waterbehandeling: Zwemmen in drinkwater!

DA Gen Waterbehandeling: Zwemmen in drinkwater!

Dryden Aqua Generator (DA-GEN) Daisy + Daisy staat voor een optimale waterkwaliteit van zwemwater door samenwerking van op elkaar afgestemde producten, welke leiden tot kraakhelder en gezond zwembadwater met een minimum aan chloor. De kracht is het totaalconcept waarbij filtratie de basis vormt. Het doden van bacteriën geschiedt met een intelligent systeem. DA gen waterbehandeling..
vacature allround zwembad monteur

vacature allround zwembad monteur

Vacature allround zwembad monteur Thermostar is fabrikant en leverancier van prefab maatwerk zwembaden en zwemtrainers door heel Nederland en België. Wij zoeken per direct een zwembad monteur voor het leveren en monteren van zwembaden, zwemtrainers, leidingwerk en complete techniek ruimtes. Ook onderhoud van de baden en oplossen van storingen behoren bij jouw functie. Functie eisen:..
SWIMM zwemmachine

SWIMM zwemmachine

Intelligent Swimmingpool Een SWIMM zwemmachine van Thermostar zwembaden is uniek in zijn soort. De Zwemmachine is ontworpen met als enig doel: een perfecte zwemtraining opbouwen en de zwemmer het gevoel geven dat hij in open water zwemt. Het geeft de zwemmer en ook de trainer de mogelijkheid om op een zeer beperkte ruimte maximaal resultaat..