de hovenier heeft een mooi plan gemaakt voor dit ontwerp

Adviesgesprek

Meer informatie?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek, vul dan het formulier in. Thermostar zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Ik wil graag advies over:Zwembad automatisering

sfeerbeeld

Zwembad automatisering

1. Automatisch chloor en ph doseersysteem

Het is natuurlijk altijd mogelijk om het uzelf echt gemakkelijk te maken. Zwembad automatisering bied de oplossing. Een automatisch doseersysteem is dan wat u nodig heeft. Dit toestel meet continue de waarden in uw bad en corrigeert direct wanneer dit nodig is. Zo heeft u altijd de ph en chloorwaarde op een perfect niveau. Het is op deze manier namelijk heel goed mogelijk om precies te doseren wat het bad nodig heeft. Er zit echter nog steeds een klein nadeel aan: we werken nog steeds met behoorlijk wat chloor in het water. Aangezien dat steeds meer in opspraak komt in de media zijn we blij bij Thermostar dat er ook een mooi zwembad automatisering product voor op de markt is gekomen wat nauwelijks chloor nodig heeft.

2. DA – Gen waterbehandeling

Zwemmen in drinkwater! Dit systeem is nog niet zo lang op de markt maar aangezien wij van Thermostar er zo enthousiast over zijn hebben we er binnen korte tijd al veel systemen van verkocht en geïnstalleerd! Wat ons betreft is dit het beste wat u zich op dit moment kunt wensen!

Wenst u, om gezondheidsredenen bijvoorbeeld, een zwembad zonder chloor? Overweeg dan de Daisy+ met Dryden Aqua Generator (DA-GEN). De DA-GEN desinfecteert en reinigt het zwembadwater grondig op een kosten gunstige en ecologische manier waarbij bijna geen chloor nodig is. In combinatie met Daisy, de juiste filter- en terugspoel snelheid en een goede hydrauliek wordt zwemmen in drinkwater werkelijkheid! De DA-GEN wordt geleverd als een compleet Pool Management Systeem. Dat is een complete regeling die ook zorg draagt voor filtertijden, terugspoeltijden, verwarming, verlichting en tuinverlichting. Het is een prachtig waterbehandelings systeem dat sinds het laatste jaar op 80% van onze zwembaden word geplaatst. Dat zegt iets over het vertrouwen wat Thermostar en in heeft maar Zeker ook wat onze nieuwe klanten er in hebben.