polycarbonaat solar lamellendek

Afdekking dmv lamellen

Lamellen afdekking, iedereen wil toch een goed geïsoleerd zwembad!

Er zijn meerdere soorten zwembad afdekkingen. De wat goedkopere types zijn vaak een foamdeken of een afdekzeil die over het zwembad wordt getrokken. Dit is altijd handmatig en absoluut niet veilig. Wanneer iemand op de zwembad afdekking gaat staan vouwt de zwembad afdekking zich om u heen waardoor u zo in het water zakt.

Weten wat een buitenzwembad kost?

Wilt u ook zo’n prachtig zwembad in uw tuin? We leveren zwembaden in allerlei prijsklassen. Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Een lamellen afdekking

Thermostar werkt bij voorkeur met een lamellen zwembad afdekking (wordt ook wel roldeck genoemd). Deze zwembad afdekking is de beste in zijn soort, oogt zeer fraai en zorgt voor een Dat het zwembad veilig word afgesloten. Een dergelijk roldeck voldoet aan de strenge Franse norm NF P 90-308. De lamellen worden in diverse materialen gemaakt waardoor en worden in diverse kleuren geleverd. Voor de buitenbaden kunt u zelfs voor een solarfunctie kiezen waardoor uw bad opwarmt door zonne-energie.
De zwembad afdekking wordt in drie soorten materiaal geleverd namelijk PVC, polycarbonaat en kunstof gevuld met polyurehthaan schuim (covrex). Het zijn allemaal zeer betrouwbare materialen. Door de hardheid van het polycarbonaat gaat deze zwembad afdekking langer mee en is er minder kans op hagelschade.

Vraag een brochure aan

afdekking in Roldeknis

Een ander voordeel van de lamellen zwembad afdekking is dat hij onder water kan worden ingebouwd in een speciaal hiervoor geconstrueerde nis. Het is hierdoor mogelijk om het lamellendek bijna onzichtbaar in te bouwen. Het vuil komt op de bodem van het zwembad terecht en u kunt het eenvoudig met de bodemzuiger verwijderen. Dit is in tegenstelling tot vele andere modellen roldeknissen die op de markt zijn, waarbij het bijna onmogelijk is om het vuil te verwijderen of waarbij de zwembad afdekking in een lelijke bak bovengronds wordt bevestigd.
De motor van het lamellendek is waterdicht, zeer stil en wordt gemonteerd in een RVS 316 as. De aansturing van de motor wordt verzorgd door sturingskast die in de techniekruimte wordt ingebouwd.Het dek kan eventueel met een afstandbediening of zelfs op uw domotica systeem worden bediend.

Een lamellendek hoort op een zwembad. Het zorgt voor de verwarming van het zwembad, het isoleert  het zwembad bij koude nachten (bespaard 1 graad Celcius afkoeling per nacht, dit is normaal zonder lamellendek 2 graden afkoeling. dit is dus een besparing van 50%) En verder is het ook veilig en een mooie afwerking van uw zwembad.

Maak een afspraak

Een privé zwembad bij u in de tuin!

Thermostar bouwt reeds 20 jaar zwembaden en heeft een groot aantal tevreden klanten. De prefab bouwmethode is alom bekend en zorgt voor een snelle en korte bouwperiode voor uw privé zwembad. Met name de klanten die eisen stellen aan de tuin en het privé zwembad zijn bij Thermostar aan het juiste adres.

Vraag een adviesgesprek aan