binnenbad met natuursteen strips aan de muur
polycarbonaat lamellendek in binnen zwembad
blauwe mozaïek tegels zwembad
blauwe mozaïek tegels in binnenzwembad
Sauna in privé welness met rood licht

Binnenzwembad

Binnenzwembad

Thermostar bouwt een buitenzwembad over vershillende manieren. Afhankenlijk van de wensen van de klant wordt er bepaald welke bouwmethode het meest geschikt is voor de bouw van uw buiten zwembad. Afwerking, constructie, inrichting, prijs, zijn allemaal factoren die invloed hebben op het gekozen bouwprincipe. Thermostar adviseert u graag over de mogelijkheden.

Weten wat een binnenzwembad kost?

Wilt u ook een prachtig binnenzwembad? We leveren binnenzwembaden in allerlei prijsklassen. Laat uw gegevens achter en we nemen contact op met u!

Bouwmethode

Het binnenzwembad kan op diverse manieren worden gebouwd. U kunt kiezen uit 4 verschillende bouwmethoden, elk met zij eigen voordelen en nadelen. Afhankelijk van de situatie kiest u voor een bouwmethode. Ook de prijs kan natuurlijk bepalend zijn bij de keuze van uw zwembad. Vaak word voor een binnenzwembad gekozen voor een bouwkundig Zwembad. Het zwembad word dan door de architect meegenomen in het ontwerp van het huis en de constructeur bepaald hoe het zwembad gemaakt moet worden.

Thermostar bouwt dan het zwembad verder af. Afhangkelijk van de gekozen opties word er een skimmer zwembad of een overloopgoot zwembad van gemaakt. Alle inbouwdelen worden op maat ingebracht en met de aannemer word een planning op gezet in welke volgorde er gewerkt word. Vaak duurt een project voor ons van begin tot het eind ongeveer een jaar.

Betegeld zwembad

Een betegeld binnen zwembad is ongeveer het meest luxe zwembad dat er bij Thermostar wordt gemaakt. Alles wordt maatwerk afgestemd op de wensen van de klant en het hele project wordt in nauwe samenwerking met de klant besproken. Van mozaïek tot strakke moderne tegel, veel is mogelijk. Ook de aannemer word nauw betrokken in de planning. we willen tijdens het bouwproces geen onnodige stagnatie.

 

 

 


Laat je inspireren.
Download onze gratis brochure!

Download onze brochure
  • Jouw zwembad geheel op maat
  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende kwaliteit door puur vakmanschap
  • Snelle doorlooptijden

Binnenzwembad – 2 koloms

SWIMM

De SWIMM zwemmachine van Thermostar zwembaden zijn uniek in zijn soort.  De Zwemmachine  is ontworpen met als enig doel: een perfecte zwemtraining opbouwen en de zwemmer het gevoel geven dat hij in open water zwemt. Het geeft de zwemmer en ook de trainer de mogelijkheid om op een zeer beperkte ruimte maximaal resultaat te behalen. Doordat het zwembad niet groot is, is het zwembad het ideale trainingstoestel in een moderne fitnes ruimte bij u in de woning. Het zwembad is compact waardoor er geen enorme kosten gemaakt hoeven worden voor een gebouw. Het zwembad past vaak al in een kleder ruimte of in een kamer of schuur.

Techniek

Door de techniek die er achter zit is het mogelijk om een enorme hoeveelheid water te verplaatsen zonder dat er turbulentie plaats vind. Hierdoor kan de zwemmer in mooi glad water zwemmen. Een standaard jet stream levert 60 / 70.000 liter water en de duurdere geavanceerde systemen doen 200 / 300.000 liter per uur.
De SWIMM zwemtrainer van Thermostar zwembaden levert 1.200.000 liter water per uur! Daarmee is deze zwemtrainer al uniek. Wat hem verder nog meer interessant maakt is dat alles digitaal word aangestuurd.
Dat maakt de zwemtrainer tot het ultieme fitness toestel voor bij u thuis in de woning.