blauwe mozaïek tegels zwembad

Showroom

Showroom bij Thermostar

In de showroom van Thermostar zwembaden heten wij u van harte welkom om de mogelijkheden van een prive zwembad in de tuin door te nemen. Middels fotomateriaal van andere projecten kunt u een prima beeld krijgen naar de mogelijkheden bij u thuis. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie al uw wensen kenbaar maken.

Showroom bezoeken?

Let op, de showroom is enkel open op afspraak. Voorkom dus teleurstelling dat u voor niets rijdt en maak eerst een afspraak. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Het zwembad in de Showroom

Op locatie van de showroom is buiten een zwembad aanwezig van 4 x 12 meter met een overloopgoot en de typische kenmerken van een Thermostar zwembad. Verder is er binnen een SWIMM zwemmachine opgebouwd. Deze kunt u na het maken van een afspraak testen door zelf uw baantjes te trekken! Zo kunt u zelf zien en voelen wat goed bij u past.

 

maatwerk offerte

In de showroom kunt u uw wensen kenbaar maken.  Met de ervaring van Thermostar moet het lukken om dan een ontwerp op maat voor u te bedenken. Vooral door uitgebreid op het plan in te zoomen en door alles onder de loep te leggen en nauwkeurig af te wegen of accessoires voor u geschikt zijn, kunnen we tot een mooi plan komen.

hovenier in de tuin?

Vaak leid die intensieve samenwerking ook tot een opdracht. Als er behoefte is vanuit de klant kunnen wij u doorverwijzen naar een van onze partners. Dit zijn hoveniersbedrijven die door Thermostar zijn geselecteerd op basis van kennis, creativiteit en samenwerking. Zij kunnen u verder helpen als het gaat om de invulling van de tuin. Wij geloven in een samenwerking met een van hen.

 

Informeer naar de mogelijkheden en kom ook eens langs in Schijndel om een baantje te trekken of zomaar eens te bekijken of er ook voor u mogelijkheden zijn.

Vraag een brochure aan