klein grijs folie zwembad bij modern huis van thermostar

Eigen zwembadfabriek

Een polyester prefab zwembad

Thermostar bouwt het polyester zwembad in een eigen zwembad fabriek. De kwaliteit kan perfect worden gewaarborgd omdat het zwembad in de fabriekshal word gebouwd zonder invloeden van buitenaf. Hierdoor hebben het weer en andere omgevingsfactoren geen invloed op het resultaat. Inbouwdelen zoals inspuiters, lampen, skimmers of een Swimm zwemmachine worden voorgemonteerd in het polyester zwembad en ook complete trapvormen worden prefab voorbereid.

Door de speciale sandwich constructie is het mogelijk om het membraam bijzonder strak aan te brengen op de wanden wat een oogstrelend resultaat geeft na oplevering. Het is niet voor niets dat na een lange ontwikkelingsperiode in de zwembad fabriek van Thermostar, een zwembad is samengesteld met de vele voordelen van een polyester zwembad en een bouwkundig zwembad in een: perfecte isolatie, strakke wandafwerking, korte bouwperiode, in vele kleuren leverbaar en in alle maten!

Ieder zwembad is maatwerk!

De zwembaden op basis van polyester en polyurethaan, worden van een bouwtekening geproduceerd die in overleg met de klant is goedgekeurd.  Een voorbeeld van de perfect geïsoleerde wandconstructie is aanwezig in de showroom. Zo kan er op de centimeter nauwkeurig worden gewerkt. Vele andere bekende merken hebben een polyester zwembad uit een stuk. Hierdoor zijn zij erg beperkt in de keuze van de afmetingen van het zwembad. Het polyester zwembad van Thermostar is dankzij de uitgekiende bouwmethode overal inzetbaar en in elk ontwerp toe te passen.
Wanneer het zwembad volledig is geassembleerd kan het op afroep naar de consument worden getransporteerd.

Thermostar bouwt ook een perfect geïsoleerd polyester zwembad voor U!

Vraag een adviesgesprek aan

Altijd al een zwembad willen hebben?

Thermostar bouwt reeds 20 jaar zwembaden en heeft een groot aantal tevreden klanten. De prefab bouwmethode is alom bekend en zorgt voor een snelle en korte bouwperiode voor uw privé zwembad. Met name de klanten die eisen stellen aan de tuin en het privé zwembad zijn bij Thermostar aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan