klein zwembad met waterval zoals een plungepool

minipool

afkoelen in een minipool

U kent dat wel, het is zomer, bloedheet en u zoekt afkoeling. Normaal moet u dan een opblaas zwembad uit de schuur halen, afwachten of het nog heel is, opblazen, koud water erin….al met al een héél werk. Ook het water dient na drie dagen vervangen te worden omdat het groen wordt, het vuil wat er in komt kun je niet goed verwijderen en dan niet te vergeten de gele plekken op je gazon die achterblijven. Zo kunnen wij nog wel even doorgaan….

Ideaal; een mini pool

Thermostar introduceert MiniPool. Het luxe mini zwembad dat mooi is, makkelijk schoon te houden dankzij een goed filtersysteem en heerlijk zwemplezier biedt voor jong en oud. Het zwembad  is net zo diep als een ander zwembad, maar wel in een handig formaat zodat iedereen wel een plekje kan verzinnen voor dit kleine zwembad.  Een MiniPool is een zwembad dat ook voor u groot genoeg is om heerlijk in af te koelen met een drankje genietend of languit in het zwembad.

Er kan naar keuze een bakje worden ingemaakt of er kan gespeeld worden met een waterspuwer of iets degelijks. Allemaal mooie accessoires bij dit kleine zwembad.

minipool; een luxe zwembad

Een minipool is een verzamelnaam voor de kleinere , luxe zwembaden. Het zwembad word altijd maatwerk gebouwd en kan ingericht worden met de mooiste technieken. Wanneer een minipool gecombineerd word met een swimm verwijzen we u graag door naar de site van Swimm.

Standaard word er van uitgegaan dat de volgende onderdelen in een zwembad zijn opgenomen:

  • verlichting en de nodige inbouwdelen
  • een roldeknis
  • een solarlamellendek
  • een filterinstallatie met frequentie geregelde pomp

De vanaf prijzen bij de minipools beginnen bij 20.000 euro

Maak een afspraak