veel vaste planten met een zwembad

zwembad hovenier

zwembad hovenier

Een zwembad in de tuin, heerlijk om van te genieten. Daarom zijn onze partners hoveniers bedrijven. Zij zijn in staat om een zwembad in de tuin tot een harmonieus geheel te ontwerpen. De partners van Thermostar hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp en aanleg. Wij, bij Thermostar noemen deze bedrijven ook wel eens de zwembad hovenier. U zult het met ons eens zijn: een zwembad dat in de tuin ligt waar een prachtig tuinontwerp voor is bedacht zal meer sfeer en uitstraling geven dan een zwembad in een doorsnee tuin. Daar kan een hovenier u perfect bij helpen.

De hovenier en Thermostar

De hovenier helpt u graag verder met de keuze van de locatie, afmetingen en kleur van het zwembad in de tuin. Zodra deze gegevens bekend zijn zullen zij een afspraak met u en een specialist van Thermostar maken zodat u ook over de inrichting van uw zwembad in de tuin goed word geadviseerd. De hoveniers zijn tevens de partij die alle werkzaamheden in en rond te tuin kunnen uitvoeren.

Vraag een brochure aan

Thermostar bouwt door heel Nederland

De Partners van thermostar zijn verspreid over de volgende provincies in Nederland: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Overijssel en Flevoland.
Voor een zwembad in de tuin moet u bij Thermostar zijn!  U staan diverse gerealiseerde projecten in samenwerking met hoveniers op de projecten pagina van deze website.

Vindt u de stap te groot om rechtstreeks met een hovenier contact op te nemen en wilt u enkel een zwembad in de tuin laten bouwen: dat kan natuurlijk ook.
Neem dan rechtstreeks met Thermostar contact op en informeer naar de mogelijkheden voor een zwembad bij u in de tuin.

Maak een afspraak

Overzicht partners

Een zwembad hovenier heeft ervaring met de aanleg van een zwembad. Dat werkt prettig in de samenwerking. Vraag de zwembad hovenier niet om u uit te leggen hoe een zwembad werkt, daar zijn de specialisten van Thermostar voor. Nee, het gaat er juist om dat deze bedrijven weten waar ze mee bezig zijn en dat ze ervaring hebben met het toepassen van een zwembad in de tuin.