klein zwembad in landschaps tuin
dit zwembad is klein, 6 x 3 meter en wit bekleed met folie. De tuin is een echte landschaps tuin en ziet er groots uit. In deze hoek in de tuin komt dit klein zwembad perfect tot zijn recht.
zwembad in de tuin met veel bomen op de achtergrond.
dit zwembad in de tuin staat een een bosrijke omgeving in een landschaps tuin. De tuin is groot, het zwembad in de tuin is kort aan het huis gehouden zodat de bewoners er gemakkelijk gebruik van kunnen maken.
roldeknis met lamellendek
deze roldeknis is ligt op de bodem van het zwembad. Het lamellendek trekt zich volledig automatisch terug in de roldeknis. Hierdoor ligt het lamellendek veilig opgeborgen op de bodem van het zwembad.
polycarbonaat solar lamellendek uit roldeknis
het polycarbonaat solar lamellendek komt hier net boven water. Het zit in opgerolde toestand onder op de bodem van het zwembad in een roldeknis. De jet stream, type de tai fun duo is nog net zichtbaar.
klein zwembad met polycarbonaat solar lamellendek
dit zwembad is 6 x 3 meter groot en gelegen in een landschapstuin. Het polycarbonaat lamellendek is bijna gesloten. De zwarte kleur van het solar polycarbonaat lamellendek valt direct op.
ligstoelen aan een zwembad in minimalistische tuin
deze ligstoelen aan het witte zwembad staan heerlijk in de ochtendzon. het is hier fantastisch om s'morgens een kopje koffie te drinken. de tuin is minimalistisch van opzet met lampepoetsersgras op de achtergrond

Skimmer zwembad Huizen

Soort zwembad
Buitenzwembad
Foliekleur
Wit
Zandfilter
Ja
Waterdesinfectie
Op basis van chloor en pH
Trap
Over gehele breedte
Lamellendek
Polycarbonaat solar
Verwarming
Warmtewisselaar via cv
Jetstream
Ja

Meer informatie

Vraag een adviesgesprek aan

Terug naar projectoverzicht