wit zwembad bij statige woning

Service en onderhoud

Thermostar zwembaden heeft naast de tak van aanleg ook nog een tak van service en zwembad onderhoud.

Net zoals een CV installatie heeft ook een zwembad onderhoud nodig. Bij een standaard installatie is dat nog te overzien door dat bijvoorbeeld eens in de 3 jaar te doen, bij de geavanceerdere systemen zoals bijvoorbeeld de DA Gen waterbehandeling moet er minimaal 1 maal per jaar onderhoud worden uitgevoerd.
Dit zorgt voor een langere levensduur van de installatie en meer zekerheid van zuiver hygiënisch zwemwater. We kunnen beter in het najaar of de winter uw zwembad onderhoud uitvoeren dan dat het op stel en sprong in het voorjaar nodig is wanneer het goed weer word.

Bent u geïnteresseerd in onderhoud van uw zwembad. Vraag dan nu informatie aan of maak een afspraak.

service en onderhoud, ook voor renovatie!

Het service en onderhoudsteam van Thermostar zwembaden kan ook heel goed kleine ingrepen doen om bij u een stukje van het zwembad te renoveren. Vaak kunnen we het voor u al veel gemakkelijker maken door bijvoorbeeld een stuk van de filterinstallatie te vervangen of een nieuw element toevoegen. Wat tegenwoordig veel extra word toegevoegd is de automatische waterbehandeling volgens de methode van DA-gen. Maar ook door een eenvoudigere ingreep zoals bijvoorbeeld een UV lamp toevoegen kan er al veel minder chloor worden verbruikt

Vraag een brochure aan Maak een afspraak