SWIMM zwemmachine

Intelligent Swimmingpool

Een SWIMM zwemmachine van Thermostar zwembaden is uniek in zijn soort. De Zwemmachine is ontworpen met als enig doel: een perfecte zwemtraining opbouwen en de zwemmer het gevoel geven dat hij in open water zwemt. Het geeft de zwemmer en ook de trainer de mogelijkheid om op een zeer beperkte ruimte maximaal resultaat te behalen. De zwemmachine van SWIMM is uniek in zijn soort. Er zijn nog een paar ander producten met een schroefaandrijving voor een perfecte stroming, maar met de intelligente software voor de training en opvolging van uw conditie is er geen ander merk in de wereld wat op deze manier presteert.

Computergestuurde zwemmachine

Het hart van de SWIMM zwemtrainer word gevormd door een computer die de motor aandrijft. De zwemmer kan dankzij het intelligente systeem zelf een trainingsprogramma voor zichzelf inrichten. Dit kan d.m.v een paar simpele knoppen op een touchscreen wat bij de zwemtrainer wordt geleverd. Verder is de Swimm gekoppeld aan het internet. U kun hier vanaf uw lui stoel uw trainingsprogramma’s beheren. Wanner u weer aan het zwembad staat zal de software uw aanpassingen direct opmerken en aanpassen in de zwemcomputer.

De Swimm zwemmachine bouwt een perfecte zwemtraining op en geeft de zwemmer het gevoel dat hij in open water zwemt.

 

Sterke stroming

De SWIMM zwemmachine wordt aangedreven door een propeller systeem. Dit is een 40 cm grote schroef die in staat is ongeveer 1.200.00 liter water per uur te verplaatsen. Met een maximum snelheid van ongeveer 10,5 km per uur is de SWIMM zwemtrainer in staat om iedereen uit te dagen. Het systeem is ontwikkelt om een constante stroming te creëren zonder luchtbellen. Dit zorgt voor een gladde stroming die hetzelfde voelt als zwemmen in een zwembad.

Wit u meet weten over een SWIMM zwemmachine? kijk dan eens op de website van SWIMM of kijk al vast eens op de site van Thermostar zwembaden naar de mogelijkheden.