lang zwembad bij statig nieuwbouw herenhuis met veel groen in de tuin

Thermostar Zwembad

Een uitgekiend prefab bouwsysteem

Een Thermostar zwembad is een uitgekiend prefab bouwsysteem met zeer strakke wanden en een perfecte isolatie. De folie en de inbouwdelen worden op de fabriek reeds voorgemonteerd zodat op de bouwlocatie geen onnodig oponthoud komt door bijvoorbeeld slecht weer. Vele trapvormen komen voor dit zwembad in aanmerking, enkele voorbeelden kunt u hier downloaden in pdf formaat.

Speciale sandwich constructie

Dankzij de speciale sandwich constructie kan een enorme stijfheid worden behaald waardoor het mogelijk is om zwembadwanden tot 12 meter lengte uit een stuk te produceren. De dikke isolatie van 60 mm polyurehthaan schuim zorgt ervoor (in vergelijking tot een traditioneel betonnen bad) dat het water gemiddeld 2 graden warmer is, zelfs in een buitensituatie.
De zwembaden worden zowel als buitenbad en als binnenbad gebouwd.

BOUWKUNDIGE FOLIE ZWEMBAD

Het zwembad word gemesteld of gestort met gewapend beton. Alles is maatwerk bij dit type zwembad waardoor het ook veel word toegepast. Het kan zijn dat er bepaalde omstandigeheden zijn waardoor het bouwkundig bad vereist is. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er bouwkundigge voorzieningen op de rand van het zwembad gemaakt moeten worden.
Het zwembad ziet er eenmaal afgebouwd exact gelijk uit als een Thermostar zwembad. De omstandigheden en de keuze van het ontwerp kunnen dus bepalen welke constuctie het best bij u past.

10 JAAR GARANTIE OP WATERDICHTHEID!

Thermostar zwembaden worden waterdicht afgewerkt met Alkor Super folie. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op waterdichtheid van deze folie. De prefab zwembadwanden worden door een transportbedrijf naar uw tuin gebracht waarna de vakmensen van Thermostar het bad volledig afwerken. In ongeveer 10 werkdagen wordt het gehele project afgewerkt.

ROLDEKNIS

Er kan een nisconstructie worden gemaakt waarin het lamellendek onder water wordt ingebouwd. Hierdoor is de afdekking vrijwel onzichtbaar ingebouwd wat een fraai uiterlijk geeft aan het bad. Dit maakt een zwembad van Thermostar tot een perfecte keus als privé zwembad bij u thuis.

BOUWKUNDIG FOLIE ZWEMBAD

Een binnen zwembad kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Afwerken met folie is een veel gebruikte methode. Het is mooi en bovendien niet zo duur als een betegeld binnen zwembad. Er word bij een binnen zwembad vaak voor een bouwkundig zwembad gekozen omdat het zwembad vaak deel uit maakt van de constructie van de overkapping of hal. Waneer een constructeur heeft bepaalt dat de hal zelfdragend is op haar eigen fundering, is het ook mogelijk om een prefab Thermostar of polyester zwembad te plaatsen.