kleine strakke stadstuin met zwembad plungepool

Wat kost een zwembad?

Wilt u ook zo’n prachtig zwembad in uw tuin?

We leveren zwembaden in allerlei prijsklassen. Lees meer over een Skimmer zwembad of een overloopbad. De prijs van het zwembad word met name bepaald door de accessoires die een klant extra bij het zwembad koopt.


de prijs van een Skimmer zwembad

Een skimmer zwembad van 8 x 4 x 1.55 meter (vanaf € 31.000) heeft het waterpeil ongeveer 5 – 7 cm beneden de randtegels staan. Het oppervlaktevuil word door de skimmers afgeroomd waardoor u een prachtig schoon wateroppervlak krijgt. Het zwembad word in een standaard situatie geleverd met een frequentie geregelde pomp en een AFM filter. Dit garandeert helder water mits de klant de regels van het onderhoud respecteert. Wij leggen u graag uit wat u moet doen voor het onderhoud aan uw zwembad. Zwembad verwarming is geen standaard optie. Er word met een klant bekeken welke verwarmingsmethode het best bij de klant past.

Meer over Skimmer zwembad

de prijs van een Overloopbad

Een overloop zwembad van 8 x 4 x 1.55 meter (vanaf € 52.000) kenmerkt zich door een waterpeil dat gelijk is aan het niveau van het terras. Het water staat strak aan het terras en heeft een weerspiegelend effect wat heerlijk is om naar te kijken. Hoe donkerder het zwembad is, des te sterker dit effect is. Op de zaak is een overloopzwembad van 11 x 4 meter te bezichtigen. Uiteraard zijn alle folie kleuren weer beschikbaar. De prijs van het overloopzwembad word vooral beïnvloed door de extra techniek die gebruikt word om bet water van buffertank naar zwembad te laten stromen. Zwembad verwarming is geen standaard optie. Er word met een klant bekeken welke verwarmingsmethode het best bij de klant past.

Meer over overloopbad