rvs handrail in zwembad

Waterbehandeling

Een goede filterinstallatie is de basis!

Thermostar zwembad filter installatie, voor sprankelend helder zwemwater!
Kraakhelder, schoon zwemwater, met zo min mogelijk onderhoud. Thermostar kan dit garanderen door verschillende manieren van waterbehandeling in te zetten. Aan de basis van schoon zwemwater staat een goed filter met een bijpassende filterpomp. U kunt uw filter installatie verder uitbreiden met een hele reeks toebehoren om het onderhoud aan uw zwembad te vereenvoudigen. In de meeste gevallen zijn dit luxe artikelen, die dus niet noodzakelijk zijn voor helder water, maar om het gebruikersgemak te verbeteren.

Waterbehandeling kan op een aantal manieren. Thermostar geeft voorkeur aan een van de onderstaande methodes:

1. Handmatig chloor toevoegen

Door metingen die u zelf uitvoert bepaalt u hoeveel chloor in het zwembad moet worden gedoseerd. Het is niet moeilijk om deze metingen te verrichten maar moeten we consequent worden uitgevoerd. De filter installatie behoeft geen aparte aanpassingen.

2. Automatisch chloor en ph doseersysteem

Het is natuurlijk altijd mogelijk om het uzelf echt gemakkelijk te maken. Een automatisch doseersysteem is dan wat u nodig heeft. Dit toestel meet continue de waarden in uw bad en corrigeert direct wanneer dit nodig is. Zo heeft u altijd de ph en chloorwaarde op een perfect niveau. Het is op deze manier namelijk heel goed mogelijk om precies te doseren wat het bad nodig heeft. Er zit echter nog steeds een klein nadeel aan: we werken nog steeds met behoorlijk wat chloor in het water. Aangezien dat steeds meer in opspraak komt in de media zijn we blij bij Thermostar dat er ook een mooi waterbehandeling product voor op de markt is gekomen wat nauwelijks chloor nodig heeft.

3. DA – Gen waterbehandeling

Zwemmen in drinkwater! Dat is DA-gen! Dit is het mooiste systeem dat wij van Thermostar kennen. Omdat we er zo enthousiast over zijn hebben we er binnen korte tijd veel systemen van verkocht en geïnstalleerd! Wat ons betreft is dit het beste wat u zich op dit moment kunt wensen!

Vraag een adviesgesprek aan

Laat je inspireren.
Download onze gratis brochure!

Download onze brochure
  • Jouw zwembad geheel op maat
  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende kwaliteit door puur vakmanschap
  • Snelle doorlooptijden