klein zwembad in sfeervolle stadstuin

prijs zwembad / skimmer

dit kleine zwembad is gebouwd in een stadstuin. er is nog veel licht inval doordat in deze stadstuin niet veel hoogbouw rond het zwembad staat. het geheel is sfeervol ingericht met hardhout en mintgroene accenten.

De prijs van een Skimmer zwembad

Een skimmer zwembad van 8 x 4 x 1.55 meter (vanaf € 31.000,-) heeft het waterpeil ongeveer 5 – 7 cm beneden de randtegels staan. Het oppervlaktevuil word door de skimmers afgeroomd waardoor u een prachtig schoon wateroppervlak krijgt.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op!

DE prijs van eEN Skimmer zwembad

Een skimmer zwembad van 8 x 4 x 1.55 meter (vanaf € 31.000,-) heeft het waterpeil ongeveer 5 – 7 cm beneden de randtegels staan. Het oppervlaktevuil word door de skimmers afgeroomd waardoor u een prachtig schoon wateroppervlak krijgt.

De skimmers worden in de wand van het zwembad ingebouwd. Meestal zijn het er 2 of 3. Soms is het er 1, als het een klein zwembad betreft. Via de skimmers word het water uit het zwembad gezogen naar de filterinstallatie toe. Hier wordt het water gefilterd en gedesinfecteerd waarna het weer via de spuiters terug het zwembad in gaat. Voordat het water in het filter komt is er eerst nog een skimmermandje en een pompmandje. Deze houden allebei het vuil tegen en moeten regelmatig schoon gemaakt worden. Wat daar nog door gaat komt in het filter terecht wat gevuld is met AFM filtermedium. Dit is een basis opzet.  De prijs zwembad verhouding word bepaald door de extra opties die eventueel worden bijbesteld.

  • Na het storten van de vloer worden de prefab sterk geïsoleerde zwembadwanden van Thermostar op de vloer geplaatst. Er kan een bouwkundige trap en roldeknis naar keuze worden ingebouwd. De wanden zijn al afgemonteerd met de kunststof inbouwdelen (Hayward lichtgrijs, antraciet of wit)
  • Hayward design-onderwaterlampen (grijs, antraciet of wit) voor een sfeervolle verlichting,
  • Vloer, wanden en trap worden bekleed met een zwembad super folie (verkrijgbaar in grijs, blauw, antraciet en groen)
  • Alle benodigde electra en leidingen worden aangelegd van het bad naar de technische ruimte.
  • Het plaatsen en aansluiten van circulatiepomp en een filter wat gevuld word met AFM (glas),
  • Zwembadbesturing (AquaEasy Poolcontrol) voor het aansturen van circulatiepomp- en filtersysteem (en eventueel automatische terugspoelventiel, frequentieregelaar),
  • Automatische waterniveauregeling (niveausensor t.b.v. AquaEasy Poolcontrol 2),
  • Solar PVC lamellendek van Aquadeck, Nederlands fabricaat, uitgevoerd in een buismotor, afgemonteerd in een roldeknis onder water.
Vraag een offerte aan