stroming van zwemmachine

SWIMM zwemmachine, fitness in uw eigen zwembad.

De SWIMM zwemmachine

De SWIMM zwemmachine is geheel ontworpen naar eigen inzicht van de specialisten van Thermostar zwembaden BV. De Zwemmachine is zo ontworpen dat het mogelijk is om een een perfecte zwemtraining op te bouwen en de zwemmer het gevoel te geven dat hij in open water zwemt. Het geeft de zwemmer en ook de trainer de mogelijkheid om op een zeer beperkte ruimte maximaal resultaat te behalen. De SWIMM zwemmachine kan heel goed concurreren met haar concurrenten. Sterker nog; wij van Thermostar zwembaden nodigen u graag uit om het verschil te voelen met de huidige systemen. U zult verbaast zijn van de verschillen die u zult voelen als u gaat proefzwemmen. 

klik hier om naar de site van SWIMM.nl te gaan

 

Weten wat de SWIMM zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine in uw huis? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Slimme techniek van SWIMM

Door de techniek die er achter zit is het mogelijk om een enorme hoeveelheid water te verplaatsen zonder dat er turbulentie plaats vindt. Hierdoor kan de zwemmer in mooi glad water zwemmen. Een standaard jet stream levert 60.000 – 70.000 liter water en de duurdere geavanceerde systemen doen 200.000 – 300.000 liter per uur.
De SWIMM zwemmachine van Thermostar zwembaden levert 1.200.000 liter water per uur! Daarmee is deze zwemtrainer al uniek. Doordat de slimme techniek het toelaat om de waterstroom geheel op maat van de klant harder of zachter te zetten kunnen er ook andere oefeningen gedaan worden zoals loopoefeningen en bewegingsoefeningen met de armen of schouders. Dit maakt de Swimm een multi functioneel zwem / bewegings- toestel wat in ieder huis hoort waar mensen bewust met hun gezondheid bezig zijn.

Download hier uw informatiepakket

Digitale aansturing van SWIMM zwemmachine

Wat hem verder nog meer interessant maakt is dat alles digitaal wordt aangestuurd.
Het mooie van de digitale aansturing is dat we beschikken over enorm veel gegevens waar je als zwemmer van alles mee kan doen. Zo is het mogelijk om een eigen trainingsschema in te richten en kunnen we bijvoorbeeld ook in de geschiedenis zien of er vooruitgang is geboekt. U kunt vanaf uw luie stoel via het internet uw trainingsprogramma inrichten  waarna u naar uw Swimm loopt en de voorgeprogrammeerde training oproept en uitvoert. Doordat het mogelijk is om meerdere account in te richten voor 1 swimm kunnen er meerdere mensen gebruikt maken van de trainingsmogelijkheden op 1 Swimm.
Dat maakt de zwemtrainer tot het ultieme fitness toestel voor bij u thuis in de tuin of in de woning. Of natuurlijk gewoon een fantastisch speeltoestel in het zwembad. Wie heeft er nou een wild water rivier in zijn eigen zwembad. Wij nodigen u graag uit om de Swimm zelf uit te komen proberen.

Maak een afspraak