stroming van zwemmachine

SWIMM zwemmachine, fitness in uw eigen zwembad.

SWIMM

Mensen verwachten tegenwoordig veel van een nieuw aan te kopen privé zwembad. Zij willen hun bad écht gebruiken. De Swimm geeft jou de mogelijkheid om je zwembad een extra dimensie te geven. Met de Swimm wordt écht zwemmen mogelijk, zonder ‘iedere 10 meter’ te moeten keren.

De Swimm is een propeller aangedreven systeem, waarmee op een laag toerental een enorme krachtige stroming gegenereerd kan worden. Dit zorgt voor een ontspannen waterflow die volledig vergelijkbaar is met zwemmen in open water. Omdat de stroming volledig traploos regelbaar is, kan iedereen een zwemsnelheid hanteren die geschikt is voor zijn/haar zwemniveau. Dit betekent dat de Swimm niet alleen geschikt is voor sportzwemmers, maar juist ook voor de klant die voor zijn ontspanning en gezondheid zwemt. Naast topzwemmers zoals Ranomi Kromowidjojo en Maarten van der Weijden, heeft Swimm dan ook veel enthousiaste recreatieve gebruikers.

Weten wat de SWIMM zwemmachine kost?

Wilt u ook zo’n zwemmachine in uw huis? Laat uw gegevens achter en we maken een offerte voor u!

Voor iedere zwemmer

Wat Swimm onderscheid van haar concurrenten, is de software die gekoppeld is aan de zwemmachine. Iedere zwemmer heeft een eigen account waarmee hij/zij persoonlijk programma’s kan maken. Beginnen met een rustige schoolslag en na 5 minuten automatisch overgaan op een intensieve borstcrawl? Het kan allemaal met deze intelligente software. Met de telefoon als persoonlijke afstandsbediening is het mogelijk om heel eenvoudig een zelfgemaakt trainingsprogramma in te schakelen, om zo een passende zwemstroming aangeboden te krijgen.

Voor ieder zwembad

Een Swimm zwemmachine kan in vrijwel iedereen nieuw te bouwen zwembad geïnstalleerd worden. De Swimm wordt in de wand gemonteerd en is volledig waterdicht uitgevoerd. Dit wandmodel wordt gelijk aan de wand van het zwembad ingebouwd, waarna deze met flenzen waterdicht wordt afgewerkt. Zo zijn aan de binnenzijde van het zwembad, afhankelijk van het model, enkel 2 of 3 roosters zichtbaar.

Dealer

Thermostar kan u als officieel Swimm dealer volledig informeren over de diverse mogelijkheden.

Contact

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak? Neemt u gerust contact met ons op. Een afspraak kan bij u op locatie of bij ons op kantoor. Een offerte op maat? Wij helpen u graag

Maak een afspraak